Festlig shopping

Grattis Harry och Meghan! Jag har inte suttit bänkad framför teven idag för vädret har varit fantastiskt, dottern spelat match och jag är inte rojalist. Dessutom surar jag över hur Windsor mer eller mindre stängt in sina invånare i två dagar på grund av säkerhetsarrangemangen och ännu mer över hur de kört bort hemlösa. Samtidigt vill jag gratulera just Harry och Meghan. De ser väldigt förälskade ut fortfarande och det är skönt att se ett mer vanligt par som har mer frihet i kungahuset.

En dag full av pompa och ståt gör att jag påminns av allt kul jag hittade att shoppa under senaste resan och som passar perfekt att visa upp en dag som denna.

Vill du ta med engelsk överklass hem? Då köper du brädspelet Downton Abbey. Jag hittade det på W.H Smith men det finns på flera andra ställen. Har du inte råd så satsa på målarboken istället.

Vem vill du vara?                                                             

Bates som blåhårig kanske?

Brudgummen är ju delvis av Spencer-släkt så vad passar bättre än något från butiken på självaste Blenheim Palace. Bara dryga 300 pund för detta skrivetui i läder.

Du får gärna köpa det till mig.

Meghans klänning var vacker men jag har aldrig sett ett tyg mer engelskt än i denna 50-talsklänning från butiken Aspire Styles med motiv från den populära 40-talssången (There’ll Be Bluebirds Over) The White Cliffs of Dover.

Sialior och spitfires om vartannat. Fast fåglarna ser mer ut som någon större art.

Somliga tycker ju att Harry är en hunk. Den här kökshandduken till vänster i bild hade jag direkt köpt till en av mina vänner om affären inte haft påskstängt.

Jodå, Harry är med på ett hörn.

Det står nu helt klart att det fortfarande är kul att shoppa i Storbritannien, trots att så mycket går att handla hemifrån på nätet.

 

 

Deckarlogg

Tänkt & tyckt om deckare och annan krimi

lite mera rosa

vardagslyxen – nära & långt borta

Skriv & Res med Therese

Therese Fredriksson, aspirerande författare. Resor, författande, böcker och kulinariska upplevelser. Gärna i kombination.

Rule Britannia

- alt i anglofili

The London Foodie

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Hattrick

En blog om damfotboll av Rainer Fussgänger

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Bortugal

Borta men hemma. En blogg om en familj som längtade bort och hittade hem.

People in the Street

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Att resa-podden

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Matochresebloggen

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Ladies Abroad

Reseberättelser, resetips och resefoton

Travel on a Cloud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

City Lover Reser

Bloggen om England och övriga Storbritannien

JENNIFER STROUD

Bloggen om England och övriga Storbritannien

%d bloggare gillar detta: