Öar, slott och fotboll

Det är tungt att läsa om Theresa May och det bara dräller av nya artiklar om henne dagligen så ni får vänta för jag måste hinna sålla i vad som faktiskt är ganska dramatiskt. Under tiden är det dags för mer positiva tongångar tycker jag. Flera av mina resebloggarkollegor har varit i farten med det brittiska en hel del de senaste månaderna och det är värt att uppmärksamma.

Afternoon tea i Glasgow är inget det skrivs om varje dag här i Sverige men det har Sanna Rosell gjort så bra att man vill sätta sig på första bästa plan. Sannas resa nyligen gick också till mitt älskade Edinburgh som hon visar fina bilder av. Här hittar du hennes inlägg från Skottland.

Det blir mer Skottland för det är trots allt där det känns som allra bäst just nu när England verkar ha återgått till imperienostalgi. Annika Myhre har sin syster i trakten av Dundee så det har blivit ett och annat besök. Nu senast fick hon en släng av slottsvurm så häng med till Resfredag och bilder på både Dunnottar Castle och ön Skye bland mycket annat.

Dunnottar Castle Foto: Jjhake (Wikipedia)

Wales får heller inte glömmas bort för där har Lena varit i farten med att berätta om Anglsey. Ni minns väl ön i norr som jag skrev att William och Kate gillar att semestra på? Ni hittar första berättelsen av henne här och sedan kommer tre till.

Daniel på Traveler’s Edition (dryden.se) övergav nyligen tillfälligt sitt Manchester United för att se fotboll i just Wales och om Swanseas match och vad han mer gjorde nere i söderns städer kan du läsa i länken ovan där du också kan ta dig vidare till en film om hans helg.

Annons

2 kommentarer

  1. Kul med en brittisk blogg. Själv älskar jag Brighton och har varit där ett 10-tal gånger. Måste nog bli en resa snart dit igen. Har du varit där?

    Gilla

    1. Tack! Ja Brighton är kul men inte min favorit fast jag älskar Royal Pavilion. Jag har bloggat om staden här: https://barabrittiskt.wordpress.com/2014/06/15/brighton/

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

lite mera rosa

vardagslyxen – nära & långt borta

Skriv & Res med Therese

Therese Fredriksson, aspirerande författare. Resor, författande, böcker och kulinariska upplevelser. Gärna i kombination.

The London Foodie

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Hattrick

En blog om damfotboll av Rainer Fussgänger

Halloj världen!

Ett resemagasin och en blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om fotografi, natur och lite av varje.

Bortugal

Borta men hemma. En blogg om en familj som längtade bort och hittade hem.

People in the Street

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Att resa-podden

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Matochresebloggen

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Ladies Abroad

Reseberättelser, resetips och resefoton

Travel on a Cloud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

City Lover Reser

Bloggen om England och övriga Storbritannien

JENNIFER STROUD

Bloggen om England och övriga Storbritannien

The Cornish Bird

Cornwall's Hidden History Blog

%d bloggare gillar detta: