Tävling – vinn necessär från Harris Tweed

Shoppa brittiskt i Sverige är jag som sagt igång med ett samlingsinlägg om men under tiden tänkte jag passa på att ge er chansen att genom ett samarbete med House of Beyton vinna den här fina necessären från skotska Harris Tweed.

tweeeeeed

Du kan köpa den för 399 kronor om du nu inte skulle ha turen att vinna just den här och på House of Beyton hittar du också väskor och Ipadfodral i tweed och en massa annat härligt brittiskt såsom knäkudde för trädgårdsarbetet, picknickfiltar, kuddar och inte minst de fina muggarna från Martin Wiscombe som jag själv har bloggat om till priser jag inte tror är högre än vad du skulle betala i England med växelkursen.

På House of Beyton vill man nu veta vad ni som potentiella kunder tycker om butiken och det är här du kan hjälpa till och därmed ha chans att vinna necessären. Eftersom det faktiskt är en tävling så måste du först svara på en kunskapsfråga. Därför undrar vi om du vet vilket Londonvaruhus handen här nere kommer ifrån?

beyton

När du tror att du vet svaret så mejla barabrittiskt@gmail.com eller via messenger på Bara brittiskt på Facebook men ta först en titt på House of Beytons hemsida som jag länkat till i första stycket ovan för tillsammans med svaret på frågan vill vi ha ett tips på vad just du skulle vilja se i butiken. Har du någon brittisk favoritprodukt som du gärna vill kunna köpa i Sverige helt enkelt? Det och var handen kan beskådas är de enda saker du behöver tala om för att kunna vinna.

Utöver detta är du självklart välkommen att komma med annan feedback i ditt mejl om du vill se mer eller mindre av någon sorts produkt men det är alltså inget krav för att tävla.

Vinnaren utses av oss den 5 december baserat på dina två svar så du har fram till dess på dig att tävla. Då får du såklart också se vem handen tillhör.

 

3 kommentarer

 1. Får man bara delta om man bor i Sverige? Jag bor ju i Finland men deltar gärna ifall det också funkar, eftersom denna vore en perfekt julklapp till min pappa! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Du får gärna delta.

   Gilla

 2. […] vill också tipsa om att man kan vinna en fin necessär från skotska Harris Tweed inne hos Bara Brittiskt. Tävlingen går ut på att komma på från vilket varuhus i London handen på bilden kommer, och […]

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Deckarlogg

Tänkt & tyckt om deckare och annan krimi

lite mera rosa

vardagslyxen – nära & långt borta

Skriv & Res med Therese

Therese Fredriksson, aspirerande författare. Resor, författande, böcker och kulinariska upplevelser. Gärna i kombination.

Rule Britannia

- alt i anglofili

The London Foodie

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Hattrick

En blog om damfotboll av Rainer Fussgänger

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor och hållbarhet. Om vackra platser. Om Instagram och andra sociala medier. Om fotografi, natur och lite av varje.

Bortugal

Borta men hemma. En blogg om en familj som längtade bort och hittade hem.

People in the Street

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Att resa-podden

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Matochresebloggen

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Ladies Abroad

Reseberättelser, resetips och resefoton

Travel on a Cloud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

City Lover Reser

Bloggen om England och övriga Storbritannien

JENNIFER STROUD

Bloggen om England och övriga Storbritannien

%d bloggare gillar detta: