Som en dålig Hollywoodrulle

Vad passar bättre en kvav fredagskväll efter jobbet när allt man vill är att sätta sig på balkongen med ett glas vin än att istället bege sig till IKEA eftersom dottern sålt sin säng och vill köpa en ny för pengarna för att utnyttja sin rumsyta bättre. Nu är vi äntligen hemma men det finns de som fortfarande jobbar – här utanför kör det omkring både bilar och traktorer och lägger sista handen vid helgens terrängbana till ponny EM. Det får bli morgondagens nöje för mig som hästmänniska och det fortsätter på söndagen med hoppning.

Daily Mail är inte den mest pålitliga och nyanserade tidningen i världen, långt ifrån men häromdagen fanns en historia som jag ändå är tvungen att dela. Den är så ohygglig och knäpp på samma gång att den är som tagen ur en Hollywoodfilm. Det handlar om hur en femtonårig rånare från mitt kära St Ives av alla ställen växte upp och fortsatte på den bana som förra veckan gav honom en fängelsedom på tolv år. Då hade han lyckats lura flera kvinnor att han var brittisk hemlig agent och till slut charmat och duperat den amerikanska miljonärsdottern till Hank Meijers snabbköpsimperium i USA så pass att hon snabbt flyttade in med hans mamma i St Ives och en tid efteråt gifte sig med honom. Bröllopet var betydligt mindre än vad som varit normalt för någon med hennes status i USA och det var tydligt att pappan inte alls tyckte om dotterns val av man. Själva deltog de däremot i det fina sociala livet med kändiseliten där, inte minst på en galamiddag i New York där ett bord kostade tiotusen dollar men så var det också en välgörenhetsmiddag med flera ur familjen Rotschilds och vänner till prins Charles närvarande. Här kommer en intressant parentes för det man samlade in till under middagen vilken anordnades av auktionsfirman Sotheby’s var restaurering av Blenheim Palace utanför Oxford där flera av er säkert varit. Värdar var inga andra än hertigparet av Marlborough. Jo, jag vet att Blenheim är gigantiskt och att det kostar en förmögenhet att renovera och se gärna inlägget ovan om den tidigare och nuvarande lite vildare hertigen men välgörenhetsmiddagar för amerikanska miljonärer känns lite i samma stil som när Disney köpte Nalle Puh men vi har ju delvis en amerikan att tacka för Londons tunnelbana också…

Meijers snabbköpskedja

Meijers snabbköpskedja   Foto: Wikipedia

Ett dyrt hus att underhålla

Ett dyrt hus att underhålla

Åter till paret där pappa Meijer fick rätt. Till slut fungerade det inte mellan paret utan de skilde sig 2013 och då började exfrun få utpressningshot eftersom hon tidigare skickat avklädda bilder på sig själv till honom i tron att han var ensam och längtande efter sin fru som bortrest hemlig agent – bilder som han nu tänkte använda i helt annat syfte och faktiskt hann med att göra också innan man till slut kunde åtala honom i Truro. Det kom fram att han förföljt andra kvinnor hemma i England och vid det här laget kunde flera också vittna om hur aggressiv han var. Sin fru hade han tagit stryptag på hemma i sängen medan hon höll deras lille son och han verkade inte alls kunna kontrollera sig på något vis. I St Ives hör man ingenting om detta utan alla vill lägga locket på och inte associeras med detta. Säkert finns det de som tycker synd om hans mamma också. Vill du själv läsa hela storyn och se hur både han och exfrun ser ut så håll till godo.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hattrick

En blog om damfotboll av Rainer Fussgänger

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor. Om Instagram och annan fotografi. Om natur. Om Karlshamn, Kristianstad, vatten och lite av varje.

Bortugal

Borta men hemma. En blogg om en familj som längtade bort och hittade hem.

People in the Street

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Att resa-podden

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Matochresebloggen

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Ladies Abroad

Reseberättelser, restips och resefotografier

Travel on a Cloud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

City Lover Reser

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Jennifer Stroud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

The cornish bird

Cornwall's Hidden Stories

Runtklotet

En blogg och resesajt med tips, texter och bilder från intressanta resmål runt om i världen

Round the Island

Walking round the coast of Mainland Britain

Diary of a Northern Teaist

Tea is a journey. This is my travelogue.

Storartad Förlag & Marknadsföring

Bloggen om England och övriga Storbritannien

En vandrares tankar

"Jag låter tankarna fara medan fötterna går"

%d bloggare gillar detta: