Glöm de präktiga bröderna Cartwright

Eftersom gårdagen handlade om jakt så känns det lägligt att presentera en väldigt jaktälskande herre som kanske inte är så känd i Sverige men ganska ökänd hemma i England. Här känner vi mest till hans karismatiske pappa, Roxy Musics sångare Bryan, men sonen Otis är den vi inleder med idag.

Otis hävdar att han älskar djur mer än människor och har sisådär fem hästar och 60 jakthundar hemma på landet i Shropshire men rävar står därför inte på listan av djur han gillar utan de jagar han hellre och för detta har han till och med suttit i fängelse. Precis som sin far är han Toryanhängare och stark bevarare av gamla engelska traditioner. Sedan Labour 2004 förbjöd traditionell rävjakt med hund så har han bland annat smugit sig fram med posters för jakt mot huset Tony Blair hade i sin valkrets och han har också tillsammans med några likasinnade avbrutit en debatt i underhuset. Under en jakt i Gloucestershire hade han det dåliga omdömet att hjälpa jaktvänner som slog sönder en observatörs bil. Han plockade upp en tappad kamera med händelsen och red iväg med den säger han själv medan en observatör säger att kameran slets ur hennes hand. Oavsett vilket så raderade Ferry filmen som fanns på den men friades senare från misshandel och rån. Däremot häktades han för att ha hindrat rättvisan då hans förre hästskötare skulle vittna i fallet men sade till polisen att Ferry varnat honom för att göra detta. Otis Ferry lever på att sälja en och annan häst, skriva lite och inte helt förvånande på modelljobb. Han bor i sin lilla stuga på landet och verkar enligt pressen inte vara någon supermiljonär trots modellandet, rika föräldrar och uppväxt på privatskolan Marlborough (dit han vägrade flytta utan sin labrador) men jag undrar jag.

Hans bröder då? Jo även yngre brodern Tara är modell vilket ni faktiskt kan ha sett på H&M och hans skandal bestod i att han stal sin mors bil och körde ner till södra Frankrike men han verkar ha lugnat sig idag och är musiker som sin far. Om han fortfarande dejtar den svenska skådespelerskan Alicia Vikander är oklart för mig men ni som läser Elle och liknande kanske håller reda på det. Den ännu yngre brodern Isaac är djurgalen han också och skrev redan på Eton hatbrev till människor som ville stoppa rävjakten vilket ledde till att han relegerades. Isaac har modellat han också både hos Christian Dior och Burberry. Yngste brodern Merlin (jo, han heter så) gick också på Marlborough men hade svårt att följa reglerna. Han har stoppats ett par gånger för att han bär kniv på gatorna i Chelsea och han kör också oförsäkrad bil och även om han inte är ensam om något av detta i världen så låter det inte som någon svärmorsdröm trots att han liksom sina bröder har utseendet för sig. The Telegraph har en fin bild på dem alla med sin far.

Här kommer ett klipp från Otis intrång i parlamentet och nyhetskommentaren (andra halvan av filmen och kan hända måste du stänga av säkerhetsintällningen på YouTube om du har en).
http://www.youtube.com/watch?v=zvzKRcgygtA
Annonser

One comment

  1. En bra berättelse om em typisk överklassfamilj!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Hattrick

En blog om damfotboll av Rainer Fussgänger

Halloj världen!

En blogg av Inger Hansson. Om resor. Om Instagram och annan fotografi. Om natur. Om Karlshamn, Kristianstad, vatten och lite av varje.

Bortugal

Borta men hemma. En blogg om en familj som längtade bort och hittade hem.

People in the Street

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Att resa-podden

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Matochresebloggen

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Ladies Abroad

Reseberättelser, restips och resefotografier

Travel on a Cloud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

City Lover Reser

Bloggen om England och övriga Storbritannien

Jennifer Stroud

Bloggen om England och övriga Storbritannien

cornishbirdblog

Little Local Adventures

Runtklotet

En blogg och resesajt med tips, texter och bilder från intressanta resmål runt om i världen

Round the Island

Walking round the coast of Mainland Britain

Diary of a Northern Teaist

Tea is a journey. This is my travelogue.

Storartad Förlag & Marknadsföring

Bloggen om England och övriga Storbritannien

En vandrares tankar

"Jag låter tankarna fara medan fötterna går"

%d bloggare gillar detta: